Keno Nyheter

Keno, vinn stort med dina favoritsiffror

Många svenskar älskar att spela på Keno, känslan att kanske kamma hem den stora vinsten är en dröm som många delar. Att spela på Keno är busenkelt, du väljer helt enkelt ut en sifferrad som du tror på. Under spelets gång dras ett antal slumpmässigt utvalda nummer ut, desto fler rätt du får desto större blir vinsten. Det finns 70 siffror att välja mellan, och du ska få mellan 1 till 11 rätt av 20 totala poäng för att vinna.

I Sverige spelas Keno via Svenska spel, och dragningar görs varje dag. Om du som spelare lyckas få 11 rätt så har du också chans att vinna storvinsten genom en extra siffra som kallas för Kung Keno. Du behöver alltså 11 rätt samt en siffra från de redan dragna siffrorna för att vinna högsta vinsten.

I år vann en undersköterska hela 30 miljoner kronor på Keno, som är en av den största vinsten någonsin i Sverige. Ett annat roligt exempel är ifjol då två personer prickade 11 rätt på Keno, samma dag, dessa två bodde dessutom i samma stad. En av dom större vinsterna i Keno globalt landade på hela 60,7 miljoner kronor, det var en man som valde att spela på sin frus och barns åldrar.